Македонски преводи     

BreastScreen преведе неколку ресурси на 12 јазици на заедницата. Ве молиме „кликнете“ на македонскиот ресурс што ви треба. Англиската верзија на ресурсот е достапна директно под преведениот ресурс.

Дали BreastScreen е за вас? - Македонски

 

‘Is BreastScreen For You?’ brochure - English version

 

Што ќе се случи понатаму?

 

Свест за градите за сите жени - Македонски

 

Македонска линија за помош околу ракот и други информации на македонски